En uke på hesteryggen

Vi er veldig heldige som kan drive med dette. Vi har to flotte fjell vi kan benytte oss av både Skårafjell og Lifjell Dette er positivt for både oss og våre firbente. Etter mange flotte turer på Hørte og Skårafjell, gleder vi oss veldig til å komme til fjells. Lifjell er rett og slett bare utrolig vakkert. Vi har hatt mange fullbooket turer og mange flotte turer igjen denne sommeren.

Rufina som leiker i vatne

Videre var vi så heldige å ha en overnattings tur med en helt fantastisk gjeng. Denne turen gikk fra Lifjell, ned til Årmotdalen der vi innlosjerte oss på hytte.

Både hester og rytter var kjempe fornøyd med en ny «base». Denne helgen hadde vi nok en gang mange flotte turer, god mat og mye latter. Rett og slett en uforglemmelig helg. Søndagen ridde vi opp til Lifjell igjen og pakket bare om for en ny tur.

På Gavlesjå stulen for lunsj

 

 

Tirsdagen dro vi igjen på overnattingstur med en ny gruppe flott mennesker fra Vestfold.  Vi var ikke like heldige med været alle dagene, men «det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær».  Denne turen var det litt mer utfordrende for oss siden det hadde kommer utrolig mye nedbør, men turer ble det og noen flotte dager hadde vi denne uken også. Ikke alle som tenker at regn er noen hindring.

 

Noen nyter det kalde vatne

Utrolig flott gjeng denne gangen også.

 

 

Det gir oss mye å komme ut i naturen og ikke minst ha med oss så mye flotte folk.

På Gavlesjå stulen for lunsj

 

 

Legg igjen en kommentar