Turridning

 

Opplev flott natur fra hesteryggen i sommer!

Vi tilbyr flotte rideturer på Lifjell, Skårafjell og naturskjønne Hørte. Vi har mange varierte løyper med både fjellfølelse og langs Hørteelven. Vi vil tilrettelegge turer så de fleste får prøvde seg på hesteryggen uansett alder og erfaring. Vi har også turer med gangartsridning på våre flotte islandshester som har både tølt og pass. Har du ikke prøvde disse gangartene da er det mulighet for det hos oss.

Vi har gode og lett tøltene hester for alle nivåer, og for de som ikke vil ri Islandshest har vi en varmblods på stallen som er bare super hyggelig.

Bli med da vell?


Barnebursdag

Vi arrangerer barnebursdager på etterspørsel. Det må være minimum 10 personer og koster 1990 kr for 10 barn.

Prisen er pr barn 199 kr. Her vil det bli mulighet for litt ridning, stell av stallens kaniner og hester. Pølsegrilling med brus og dessert. Dette varer ca 2 timer. Dere kommer til ferdig arrangement, men dere står fritt til å ta med kaker o.l. Videre info og påmelding på tlf: 90412603


Firmatur/ Utdrikningslag/Jubileum

Dette er den perfekte gaven å gi til dine ansatte/ din venninne osv. Dette er en opplevelsesgave som alle vil like. Vi har litt forskjellig program for dagen for forskjellige grupper. Men vi starter kl 11.00 og holder på til ca. 17.00.

Da vil dere ha fått kommet dere på tur med hester, fyret bål og kost dere sammen med noe godt på bålet. Dere vil enten ha gymkhana eller en natursti ved siden av. Passer ikke dette helt til dere, skreddersyr vi så gått det lar seg gjøre.

For en hel dag med masse gode opplevelser og alt inkludert koster dette 1000 kr pr. pers. Minimum 7 stk. Ta kontakt på tlf for meir info og bestilling på tlf: 90412603

 

Bilder fra våre turer ligger i galleriet.