Praktisk info til dere som skal være med på tur

 

Takk for at dere vil bli med oss på en hyggelig ridetur. her følger litt informasjon om de forskjellige turene vi holder, dette er for at dere skal få best mulig opplevelse og en sikkerhet vi må holde.
Ta med dere klær etter været. Turen vil gå uansett vær så lenge det er forsvarlig. Informasjonen sendes også ut på e-post.

Dere MÅ ha sko med hæl. • Alle turer utenom 2 timers tur, må dere ha med niste og noe å drikke.

På den tiden det er lov å ha bål, gjør vi gjerne det. Dette blir kun gjort på turer på Skårafjell, ikke på Lifjell. (Er dere usikker så ta gjerne kontakt med oss) Vi prøver så godt vi kan å informere de fleste om det, men dessverre så kan det forekomme forglemmelser)

Oppmøte på ALLE turer utenom overnatting (eget skriv) er 30 min før, på adresse Sverdmyrvegen (3811 Hørte), der er det dessverre ikke parkering. Parker 5 min unna på Hørte, ved siden av en lekeplass. Tenk at det er flere som skal kunne parkere der.

Dere må da gå ned bekken og dere vil se stallen på venstre side, dere får saltasker og hjelmer der. Deretter blir dere følgt til stallen og hestene er klare for å ta dere med på tur.

Det vil bli opplyst noen sikkerhetsregler som vi ønske dere følger. Dette er av sikkerhetsmessige grunner og for at alle skal få mest mulig utbytte av våre flotte opplevelser.

Hilsen oss i

Bø og Lifjell Turridning

Regler for avbestilling